شهادت سردار کمیل ایمانی 24 ساعت قبل از پذیرش قطعنامه 598/برگزاری بیست و نهمین سالروز شهادت سردار کمیل ایمانی با حضور سردار مرتضی قربانی
بیست و نهمین سالروز شهادت سردار کمیل ایمانی با حضور سردار مرتضی قربانی در امامزاده عبدالحق زیراب برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، بیست و نهمین سالروز شهادت سردار کمیل ایمانی مراسمی با حضور همرزمان و خانواده این شهید در امامزاده عبدالحق(ع) زیراب برگزار شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه با تقدیر از حضور خانواده شهید کمیل ایمانی در این مراسم، برگزاری برنامههای ویژه شهدا را در راستای فعالیتهای فرهنگی و انتقال ارزشهای انقلاب اسلامی توصیف کرد.
محمد ابراهیمی از کتابخانه عمومی شهر زیراب که با نام سردار کمیل ایمانی نامگذاری شد برای برگزاری این مراسم با همکاری حوزه مقاومت امام علی(ع) تقدیر کرد و افزود: برگزاری مراسمهای ویژه شهدا موجب عاقبتبهخیری میشود.
*حضور سردار مرتضی قربانی در بیست و نهمین سالروز شهادت سردار کمیل ایمانی
مسؤول کتابخانه عمومی شهید کمیل ایمانی زیراب سوادکوه با اشاره به رسالتهای کتابخانههای عمومی برای ترویج ارزشههای فرهنگی، دینی و انقلابی در جامعه گفت: برگزاری یادواره شهید کمیل ایمانی از اولویتهای ما در برنامههای مناسبتی است.
شهرزاد نصراللهزاده از برگزاری مراسم دعای کمیل همزمان با بیست و نهمین سالروز شهادت سردار کمیل ایمانی در مزار این شهید در گلزار شهدای امام زاده عبدالحق(ع) زیراب خبر داد و افزود: بیست و نهمین سالروز شهادت سردار کمیل ایمانی با حضور سردار مرتضی قربانی از فرماندهان ارشد دفاع مقدس (فرمانده سابق لشکر 25 کربلا)، سردار حقی، رزمندگان تخریب شمال کشور، خانواده شهید ایمانی، خانوادههای شهدا و جمعی از مسؤولان و مردم با مداحی حجت الاسلام ابراهیمی از گردان تخریب شمال کشور برگزار شد.
وی به خاطرهگویی اکبر حسنپور از همرزمان شهید کمیل ایمانی اشاره و خاطرنشان کرد: بیان شیوه زندگی، سخنان و رفتار شهدای شاخص از راهکارهای مناسب در نهادینه کردن ارزشهای فرهنگی و دینی در جامعه میشود.
*تولد و شهادت سردار کمیل ایمانی
سردار کمیل ایمانی در 20 تیر سال 1345 در روستای “ممشی” سوادکوه متولد شد و در 19 تیرماه 1367 به شهادت رسید و بیش از 2 هزار و 500 روز سابقه حضور در جبهه دارد.
در سن 19 سالگی ازدواج کرد و بنابر گفته مادرش برای احترام به دوستان شهیدش، بسته حنایش را باز نکرد.
در عملیات والفجر 10 مجروح شیمیایی شد و در سن 21 سالگی فرمانده گردان تخریب شد.
در عملیاتهای؛ والفجرچهار، شش، هشت، 10 و قدس یک، دو، کربلای یک، دو، چهار، پنج و 10، بیتالمقدس هفت و عملیاتهای تخریب و تکهای ضربتی، پاتکها و چندین عملیات بزرگ و کوچک حضور مؤثر داشت.
از سال 1362 نام خود را از «پرویز» به «کمیل» تغییر داد و در این سال عضو شورای فرماندهی لشکر 25 کربلا شد.
4 بار سابقه مجروحشدن داشت و در عملیات بیتالمقدس هفت با برخورد خمپاره، قطع نخاع شد و پس از 23 روز در 19 تیرماه 1367 و 24 ساعت قبل از پذیرش قطعنامه 598 در سن 22 سالگی به شهادت رسید و بنا بر وصیت خودش در امامزاده عبدالحق زیراب سوادکوه به خاک سپرده شد.
گزارش از عمران اکبرنژاد
انتهای پیام/86015
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .